fbpx

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Θάνατος οπαδού ΑΕΚ: Πέθανε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Φως στις συνθήκες θανάτου του οπαδού της ΑΕΚ που κατέληξε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ρίχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή. Στο πόρισμα αναφέρεται ότι το αιμάτωμα που είχε υποστεί και οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε δεν ήταν συμβατές με πτώση μετά από απώλεια των αισθήσεών του, αλλά με χτυπήματα. Αυτό σημαίνει ότι τα αίτια θανάτου  παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και την υπόθεση θα επιχειρήσει να διαλευκάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο 48χρονος οπαδός το βράδυ της 13ης Μαΐου πήγε  με την σύντροφό του στη γιορτή που διοργάνωναν οι σύνδεσμοι οπαδών στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας για την επικείμενη κατάκτηση του τίτλου.Στη διάρκεια του… πάρτι, ο Χρόνης κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Σε πρώτη φάση  ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, όμως η κατάθεση της μητέρας του άλλαξε τα δεδομένα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο γιος της έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συνοπαδούς του. 

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, θα κληθούν μάρτυρες να καταθέσουν, όπως και η σύντροφός του που ήταν μαζί του στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ αναζητούνται και βιντεοληπτικά υλικά από το σημείο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο