fbpx

Έρευνα για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena μετά από ξυλοδαρμό 

Έρευνα για τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena μετά από ξυλοδαρμό 

Σε θρίλερ εξελίσσεται την τελευταία εβδομάδα ο θάνατος ενός 48χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με την οικογένεια του να καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού το προηγούμενο βράδυ της φιέστας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Χρόνης, όπως ήταν γνωστός στους οργανωμένους φιλάθλους της Ενωσης, το βράδυ της 13ης Μαΐου πήγε  με την σύντροφό του στη γιορτή που διοργάνωναν οι σύνδεσμοι οπαδών στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας για την επικείμενη κατάκτηση του τίτλου. Στη διάρκεια του… πάρτι, ο 48χρονος κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Οι γιατροί που τον εξέτασαν και μετά από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διέγνωσαν πως είχε υποστεί ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειαζόταν να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες. Στις 18 Μαΐου, ο Χρόνης πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Φαίνεται ότι δεν είχε αναρρώσει και επειδή ένιωσε εκ νέου αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε. 

Σε πρώτη φάση  ο θάνατός του αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, όμως η κατάθεση της μητέρας του άλλαξε τα δεδομένα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο γιος της έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συνοπαδούς του. Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ενώ σημαντική θεωρείται η κατάθεση της συντρόφου του η οποία βρισκόταν μαζί του στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας στη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Τις επόμενες ημέρες, οι Αρχές αναμένεται να λάβουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του περιβάλλοντα χώρου της OPAP Arena προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 48χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο