fbpx

ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ο Βίντα βάζει «φωτιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Ο Βίντα βάζει «φωτιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Φινάλε, ακατάλληλο για καρδιακούς στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να επιστρέφει από την κόλαση του 0-2 κα μέσα σε 5 λεπτά να πετυχαίνει δυο τέρματα και να προκρίνεται στα πλέι οφ του Champions League.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Αραούχο έκανε το κοντρόλ και ο Λιούμπισιτς βρήκε την μπάλα με το χέρι, στη συνέχεια ο Λιβάκοβιτς αποκρούει το σουτ του Γαλανόπουλου εν κινήσει.

Ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο Λιβάι Γκαρσία. Ο Λιβάκοβιτς… θυμήθηκε τις επικές του αποκρούσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ, όμως ένας συμπαίκτης του στην εθνική Κροατίας, ο Βίντα με καρφωτή κεφαλιά… τέζαρε τους συμπατριώτες του και έστειλε την ΑΕΚ στην επόμενη φάση.

Δείτε το γκολ:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΠΟΥ ”ΞΕΡΑΝΕ” ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ | Ο Βίντα στέλνει την ΑΕΚ στα playoffs του UCL”,”description”:”Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΠΟΥ ”ΞΕΡΑΝΕ” ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ | Ο Βίντα στέλνει την ΑΕΚ στα playoffs του UCL”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wOC8xOS8yMC81OF8zN182NGUxMmNmZDJjMGE1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M5S”,”uploadDate”:”2023-08-19T20:57:56.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cuwtkxe4cuo1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο