fbpx

ΑΣ Αθήνα 90′-Ερμής Ζωγράφου 5-4: Στην 3η θέση του πρωταθλήματος το “καλτσέτο”

ΑΣ Αθήνα 90′-Ερμής Ζωγράφου 5-4: Στην 3η θέση του πρωταθλήματος το “καλτσέτο”

Την 3η θέση της φετινής Stoiximan Futsal Super League κατέκτησε η ΑΣ Αθήνα 90′, καθώς έφτασε πρώτη στις τρεις νίκες στη σειρά των τελικών για τις θέσεις 3-4, επικρατώντας του Ερμή Ζωγράφου στο τελευταίο παιχνίδι στο κλειστό της Πολιτείας με 5-4.

Το “καλτσέτο”, αν και βρέθηκε πίσω με δύο τέρματα (1-3), κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή ανακτώντας τα ηνία της αναμέτρησης (4-3), η οποία οδηγήθηκε στην παράταση, έπειτα από γκολ των φιλοξενούμενων λίγο πριν το φινάλε (4-4).

Στον έξτρα χρόνο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (5-4), με τους παίκτες του Θανάση Τσακανίκα να μη μπορούν να ισοφαρίσουν στη συνέχεια, και έτσι το σκορ αυτό να μένει μέχρι το τέλος του 5ου αγώνα.

ΑΣ Αθήνα 90′: Παούρης (2), Παπαδόπουλος, Τριαντάφυλλος και Ντάρλας
Ερμής Ζωγράφου: Αγγελίνας (2), Τσέπας, Κολέντζος

Θυμίζουμε, πως στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς ο Ερμής πήρε πρώτος νίκη, σπάζοντας την έδρα της ομάδας του Γιάννη Βρόντου με νίκη στα πέναλτι (4-4 κ.α., 2-3 πέναλτι), με την ΑΣ Αθήνα 90′ όμως να παίρνει πίσω το πλεονέκτημα, έπειτα από εμφατικό διπλό στα Ιλίσια (3-7).

Η ομάδα της Πολιτείας εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε στον 3ο αγώνα με 9-6, ο Ερμής έφερε ξανά τους μικρούς τελικούς στα ίσα, νικώντας με 4-1 στο “σπίτι” του, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στον 5ο και τελευταίο αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο