fbpx

Βήμα παραμονής για τη Στουτγάρδη του Μαυροπάνου

Βήμα παραμονής για τη Στουτγάρδη του Μαυροπάνου

Μεγάλο βήμα για την παραμονή της στη Bundesliga έκανε η Στουτγάρδη, η οποία επικράτησε με 3-0 του Αμβούργου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα μπαράζ ανόδου- παραμονής.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις… προθέσεις από τους από πολύ νωρίς, αφού πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 46ο δευτερόλεπτο, ο Ντίνος Μαυροπάνος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σόσα, έκανε το 1-0. Στο 26’ ο Γκιρασί είχε την ευκαιρία να διευρύνει κι άλλο το σκορ, αλλά αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι κι έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Στουτγάρδη μπήκε με την… ίδια φόρα και μέσα σε τρία λεπτά πέτυχε άλλα δυο γκολ. Στο 51’ ο Βάγκνομαν πέτυχε το 2-0, ενώ ο Γκιρασί εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι, αφού στο 54’ σημείωσε το 3-0 με κεφαλιά. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για το Αμβούργο στη συνέχεια, αφού στο 69’ ο Σουόνεν είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα του Αμβούργου την ερχόμενη Δευτέρα (5/06), όπου θα κριθεί αν η Στουτγάρδη θα είναι αυτή που θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία ή το Αμβούργο θα εξασφαλίσει την άνοδο στη Bundesliga της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο