fbpx

Τούντορ: «Αφήνω τη Μαρσέιγ σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι την παρέλαβα»

Τούντορ: «Αφήνω τη Μαρσέιγ σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι την παρέλαβα»

Δια στόματος του προέδρου της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του Ιγκόρ Τούντορ από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Ο Κροάτης τεχνικός είχε ήδη ενημερώσει για την απόφασή του τους ποδοσφαιριστές, πριν τη σημερινή (1/6) προπόνηση, με τον επικεφαλής του συλλόγου να επισημαίνει σε συνέντευξη Τύπου ότι «αποδεχθήκαμε και σεβαστήκαμε την επιθυμία του προπονητή μας να μην συνεχίσει την επόμενη χρονιά».

«Ήταν τιμή να περάσω ένα χρόνο σε έναν τέτοιο σύλλογο, να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης οικογένειας, με οπαδούς που σπάνια βλέπουμε και μία ενέργεια στην πόλη που σπάνια συναντάμε. Αφήνω τον σύλλογο σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι τον παρέλαβα, από πολλές απόψεις, και φεύγω υπερήφανος.

Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω για λόγους επαγγελματικούς και προσωπικούς. Δεν έχω καμία συμφωνία με άλλο σύλλογο, δεν φεύγω επειδή θύμωσα με κάποιον», δήλωσε από την πλευρά του ο 45χρονος τεχνικός.

Ο Τούντορ, που παλιότερα έχει περάσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ανέλαβε τη Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι. Η ομάδα της Μασσαλίας θα τερματίσει τρίτη στη Ligue 1, πίσω από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λανς, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο