fbpx

Εξελίξεις με Κανός: Ανανέωσε με την Μπρέντφορντ!

Εξελίξεις με Κανός: Ανανέωσε με την Μπρέντφορντ!

Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιο του Σέρτζι Κανός η οποία επεκτείνει την συνεργασία των δύο πλευρών για έναν ακόμα χρόνο.

Δυσάρεστες εξελίξεις στον Ολυμπιακό στο θέμα Κανός! Η Μπρέντφορντ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη θα τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν αφού ενεργοποίηση της οψιόν που είχε στο συμβόλαιό της με τον Ισπανό εξτρέμ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην Μπρέντφορντ περιμένουν τον Κανός στην έναρξη της προετοιμασίας, ενώ αναφέρονται και στο πέρασμά τους από τους ερυθρόλευκους.

Για το θέμα μίλησε και ο προπονητής της αγγλικής ομάδας Τόμας Φρανκ λέγοντας:

«Η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη για τον Σέρτζι. Άργησε να μπει στη χρονιά λόγω τραυματισμού και ένιωθε πως δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στο δεύτερο μισό της χρονιάς άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό, αλλά τραυματίστηκε ξανά. Για αυτό το καλοκαίρι χρειάζεται να φέρουμε ξανά σε καλή κατάσταση τον Σέρτζι, να επιστρέψει στα καλύτερά του και να έχει μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι μας.

Όπως ο Πόντους Γιάνσον και ο Σαμάν Γκόντος, ο Σέρτζι είναι ήδη ένας θρύλος της Μπρέντφορντ και ανυπομονώ να τον έχω πίσω στην προετοιμασία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο