fbpx

Δερμιτζάκης: « Προσπαθήσαμε να κάνουμε το χρέος μας σαν οργανισμός»

Δερμιτζάκης: « Προσπαθήσαμε να κάνουμε το χρέος μας σαν οργανισμός»

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ κατά τη φιέστα ανόδου του Πανσερραϊκού μετά τη λευκή ισοπαλία επί του ΠΑΟΚ Β’ στις Σέρρες.

Αναλυτικά:

«Λύθηκε μία μεγάλη αδικία που πήγαν να καθιερώσουν πέρσι. Είδαν το πρόβλημα που θα δημιουργούσε σε μια κατηγορία με μεγάλο ενδιαφέρον, την απαξιώνουν όλο και περισσότερο κάθε χρόνο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το χρέος μας σαν οργανισμός. Μια διοίκηση τρέχει πράγματα και έχει ξεκάθαρο στόχο, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποστηρίξουμε με ευλάβεια στον αγωνιστικό χώρο.
Θέλω να ελπίζω ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη για όλους. Θα γίνει ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Εγώ θέλω πολύ να μείνω, θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο, ό,τι κουβέντα θα κάνουμε είναι για το καλό της ομάδας.

Στην βράβευσή του ως κορυφαίο προπονητή του Βορείου Ομίλου της Super League 2, ο Μακεδόνας κόουτς δήλωσε:

«Το βραβείο αντικατοπτρίζει όλον τον οργανισμό, το επιτελείο που ήταν τα μάτια μου, τους ποδοσφαιριστές που έβγαζαν ό,τι δημιουργούσαμε, τον υπέροχο κόσμο που ήταν ο 13ος παίκτης και τη διοίκηση. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει σε ό,τι κάνω στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο