fbpx

Κύπελλο Ελλάδος Futsal: Το Σάββατο (3/6) ο τελικός ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδος Futsal: Το Σάββατο (3/6) ο τελικός ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και ΑΕΚ

Το ερχόμενο Σάββατο (3/6) στις 19:30 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal στο «Νίκος Γραμματικός» της Σαλαμίνας, ανάμεσα στις δύο κορυφαίες Ελληνικές ομάδες σήμερα, και φιναλίστ της Stoiximan Futsal Super League, τον ΑΣΕ Δούκα και την ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 6η φορά φέτος, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να μετρούν τέσσερις νίκες σε βάρος της «Ένωσης», που έχει καταφέρει μόλις μία φορά να σταματήσει τους Κορυδαλλιώτες, δίχως όμως να αποσπάσει τη νίκη.

Στην κανονική διάρκεια, οι “κιτρινόμαυροι” απέσπασαν την ισοπαλία από τον ΑΣΕΔ στο πρώτο φετινό τους παιχνίδι στο κλειστό του Καματερού, όμως από εκεί και μετά οι περσινοί νταμπλούχοι κέρδισαν όλα τα ντέρμπι, πραγματοποιώντας, μάλιστα, στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος το 3/3, για να φτάσουν στη back to back κατάκτηση του.

Σχετικά με το Κύπελλο, για να φτάσει στο τελικό η ΑΕΚ επικράτησε άνετα του Πήγασου Αγίας Παρασκευής με το ευρύ 10-0 στην έδρα της, ενώ οι μπλε του Γιάννη Μοστριού κέρδισαν τον Ερμή Ζωγράφου με 4-1 στο κλειστό του Κορυδαλλού, για να διεκδικούν και φέτος το νταμπλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο