fbpx

Το αντίο των Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα (vids)

Το αντίο των Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα (vids)

Το τελευταίο τους παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ήταν το αποψινό για τον Σέρχιο Μπουσκέτς και τον Ζόρντι Άλμπα.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μαγιόρκα (3-0 η Μπάρτσα) οι δυο παίκτες πήραν το μικρόφωνο για να αποχαιρετήσουν τους φιλάθλους. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά από την πολυετή παρουσία και των δυο στην ομάδα της Καταλονίας, το κλίμα ήταν ιδιαίτετα συγκινητικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ζόρντι Άλμπα: «Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας. Είμαι περήφανος που υπηρέτησα αυτή την φανέλα για 18 χρόνια. Σήμερα, επαγγελματικά ήταν η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής μου. Θέλω να θυμηθώ έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο, τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος με υπέγραψε το 2012. Ευχαριστώ πολύ και τους συμπαίκτες μου. Φέτος είχα λιγότερη προβολή από το συνηθισμένο, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω με άλλο τρόπο. Νιώθω υπερήφανος που είμαι cule. Τέλος, Μπουσκέτς, ήταν χαρά μου που σε είχα συμπαίκτη. Έχω μάθει πολλά από εσένα. Είσαι φαινόμενο».

Σέρχιο Μπουσκέτς: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που με συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια, τους προπονητές που είχα, τους εργαζόμενους του συλλόγου… Επίσης, εσάς, τους οπαδούς, ήταν χαρά να παίζω εδώ. Και στην οικογένειά μου που πάντα με στηρίζει και με κάνει πολύ χαρούμενο. Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω ένα παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο που σήμερα αποχαιρετάω προσωρινά. Είμαστε ήδη ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο με τους καλύτερους παίκτες και τώρα θα έχουμε επίσης ένα γήπεδο που να μας ταιριάζει. Κανείς δεν θα αφαιρέσει την αίσθηση και την περηφάνια ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είμαι μέλος, οπαδός. Τώρα φεύγω, αλλά η πραγματικότητα είναι καλύτερη από τα όνειρά μου. Αυτό δεν είναι αντίο, αλλά ένα ‘τα λέμε αργότερα’ Ευχαριστώ πολύ για όλα! Ζήτω η Μπάρτσα και ζήτω η Καταλονία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο