fbpx

Ο Μπερχούις «απολογήθηκε» για το χτύπημά του σε οπαδό της Τβέντε

Ο Μπερχούις «απολογήθηκε» για το χτύπημά του σε οπαδό της Τβέντε

Ο μέσος του Άγιαξ, Στίβεν Μπερχούις, ζήτησε συγνώμη για το πολύ σοβαρό επεισόδιο που είχε με οπαδό της Τβέντε έξω από το γήπεδο, μετά την ήττα της ομάδας του Άμστερνταμ με 3-1 στην τελευταία αγωνιστική της Eredivisie.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μπερχούις φαίνεται να επιτίθεται και να γρονθοκοπεί έναν οπαδό της Τβέντε μπροστά από το λεωφορείο της ομάδας του Άγιαξ, προτού παρέμβει ένας αξιωματούχος για να μην «ξεφύγει» κι άλλο η κατάσταση.

«Λυπάμαι για τις πράξεις μου, δεν έπρεπε να το κάνω αυτό», είπε λίγη ώρα ο 31χρονος Μπερχούις σε δήλωσή του. «Μετά από κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, μας πετάνε πολλά πράγματα στο λεωφορείο, ενώ μας παίρνει χρόνο για να υπογράψουμε αυτόγραφα στους φιλάθλους.

Το έχω συνηθίσει πλέον, αλλά ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί απλά να φωνάξει οτιδήποτε. Η αντίδρασή μου δεν λύνει τίποτα, το καταλαβαίνω. Δεν είναι σωστό, έχω έναν υποδειγματικό ρόλο ως παίκτης του Άγιαξ». Ο Άγιαξ τελείωσε την εφετινή σεζόν στην 3η θέση στην Eredivisie, μένοντας εκτός Champions League για πρώτη φορά μετά το 2009.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο