fbpx

«Πιθανή η αποχώρησή του Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ»

«Πιθανή η αποχώρησή του Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ»

Σκέψεις για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ φέτος το καλοκαίρι κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του ρουμανικού «Prosport», ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά εξετάζει το εν λόγω σενάριο, ενώ όπως τονίζεται, ο πατέρας του, Μιρτσέα, τον είχε συμβουλεύσει πίσω στο 2021 να μην επιστρέψει στην Ελλάδα και την ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Ντανιέλ Ναζάρε σημειώνει πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει χάσει τον ενθουσιασμό και τον κίνητρό του μετά τις δύο τελευταίες σεζόν και κατά τη δική του εκτίμηση είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Επόμενος προορισμός; Η Αλ Χιλάλ, την οποία άφησε για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

«Πριν από δύο χρόνια, μετά την πανδημία, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, ήρθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την Αλ Χιλάλ και είπε: ”Τώρα θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έχουμε ακόμα περισσότερα χρήματα”. Από τότε δεν έχει γίνει τίποτα, από το 2021 ο ΠΑΟΚ έχει δύο μάλλον κακές σεζόν και ο ενθουσιασμός του έχει εξαντληθεί.

Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει μεγάλη, η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ, πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό.

Γι’ αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν παρέμενε στην Ευρώπη, αν και βλέπει τον εαυτό του στον αραβικό Κόλπο…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο