fbpx

Η μυθική πρόταση που έχει δεχθεί ο Κουρμπέλης

Η μυθική πρόταση που έχει δεχθεί ο Κουρμπέλης

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο apexsports.gr, στον Παναθηναϊκό έκαναν πρόταση ανανέωσης στον Κουρμπέλη, θέλοντας να κάνει πράξη την επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παραμείνει στο τριφύλλι.

Ήταν κάτι που αναμενόταν να γίνει από μέρα σε μέρα και τελικά η πρόταση κατατέθηκε, κάτι που σημαίνει πως το θέμα δεν θα πάρει μεγάλη παράταση.

Η πρόταση είναι δεδομένα μεγαλύτερη από το ετήσιο συμβόλαιο που είχε ο Κουρμπέλης μέχρι φέτος αναγνωρίζοντας την αφοσίωση του στον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος που το σκέφτεται ο παίκτης

Αρκετοί θα περίμεναν ο Κουρμπέλης να υπέγραφε κατευθείαν στον Παναθηναϊκό, με δεδομένο πως βρίσκεται μια γεμάτη εξαετία στο τριφύλλι, ωστόσο αυτό δεν έχει συμβεί. Και δεν έχει συμβεί για οικονομικούς λόγους, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες του Apex Sports ο Κουρμπέλης έχει δεχθεί πρόταση που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, την ώρα που οι πράσινοι του δίνουν… ταβάνι ένα ποσό στις 700 χιλ. ευρώ! Μένει να δούμε όμως εάν ο παίκτης θα πεισθεί να κάνει την οικονομική υποχώρηση με δεδομένο πως είναι ο ηγέτης και αρχηγός του τριφυλλιού.

Ούτως ή άλλως ψάχνει και ο ίδιος ένα από τα τελευταία καλά συμβόλαια της καριέρας του!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο