fbpx

Σβαμπ: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Σβαμπ: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν στάθηκε ο Στέφαν Σβαμπ μετά την απώλεια του Κυπέλλου.

«Δεν ξέρω τι να πω ότι ήταν ένα λάθος, μία άτυχη στιγμή. Στο πρώτο μισό είχαμε σημαντικές ευκαιρίες, πιέσαμε την ΑΕΚ, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι. Το δεύτερο μέρος δεν ήταν αρκετό για να γυρίσουμε το παιχνίδι και προφανώς, αυτό δεν μας ικανοποιεί. Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε, για να σκοράρουμε», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος μέσος και συνέχισε:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε την κόκκινη, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Η ΑΕΚ είχε λίγη τύχη όσον αφορά στο γκολ και εμείς δεν σκοράραμε. Ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι πνευματικά, για να κερδίσουμε τον τελικό. Ειδικά στο πρώτο μέρος, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, απλά έλειψε το γκολ. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν έχω να πω κάτι, δεν κάναμε ό,τι έπρεπε για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για τον απολογισμό της σεζόν του ΠΑΟΚ ο Σβαμπ τόνισε: «Η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο κομμάτι με τα ντέρμπι στα play-offs και τον τελικό του κυπέλλου δεν ήταν καθόλου καλή. Τώρα μόλις τελείωσε η σεζόν. Τερματίσαμε στην 4η θέση και δεν μπορέσαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Σίγουρα δεν υπάρχει καλή ψυχολογία, το καταλαβαίνω. Είναι όλοι απογοητευμένοι και φυσικά κι εμείς.

Τώρα, πρέπει να πάμε διακοπές, να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Είναι δύσκολη η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα στο τέλος της σεζόν. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, στα play-offs και στο Κύπελλο είχαμε τη δυνατότητα να πετύχουμε πολλά περισσότερα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε πολλά χαμένα ντέρμπι, όπου δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Αυτή είναι η αλήθεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο