fbpx

Ρότα: «Η αποβολή μου το χάλασε κάπως, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ρότα: «Η αποβολή μου το χάλασε κάπως, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο Λάζαρος Ρότα πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ και είχε λόγο…

Η αποβολή του στο έκτο λεπτό του τελικού λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία, όμως οι συμπαίκτες του κάλυψαν το κενό του και οδήγησαν την Ένωση στο νταμπλ!

Ο ίδιος το πρωί της Πέμπτης πήρε θέση και παραδέχτηκε πως η αποβολή του δεν του επέτρεψε να ζήσει τον τελικό όπως ονειρευόταν, αλλά τόνισε πως η ομάδα του πήρε αυτό που άξιζε.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καλός στα λόγια. Πάντως θα ήθελα να μοιραστώ το πώς αισθάνομαι ίσως για πρώτη φορά μέσω μιας δημοσίευσης. Ένα ακόμη τρόπαιο που μας άξιζε, ένα τρόπαιο που μας δίνει τεράστια χαρά, που παλέψαμε μέχρι το τέλος. Για εμένα δεν κύλησε ακριβώς όπως το είχα φανταστεί και σίγουρα όπως θα ήθελα να το θυμάμαι.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο αυτό το ένα δευτερόλεπτο, που δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος που δεν παίζει ποδόσφαιρο τι σημαίνει, ήταν η αιτία που μου το χάλασε κάπως. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε . Ευχαριστώ όλους τους για την προσπάθεια που καταβάλανε για την κατάκτηση και των δυο επάθλων για φέτος. Μια χρόνια γεμάτη δυσκολίες και πολλές θυσίες που λίγοι ξέρουν και που πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Double trouble», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ρότα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο