fbpx

Κούρτιτς: «Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που τελειώνω δε με κάνει χαρούμενο»

Κούρτιτς: «Περήφανος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ, ο τρόπος που τελειώνω δε με κάνει χαρούμενο»

Ύστερα από δύο χρόνια στην Τούμπα ο Γιάσμιν Κούρτις αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και δε θα ανανεωθεί.

Η εφετινή σεζόν ήταν αρκετά περίεργη για τον Σλοβένο χαφ, που έμεινε εκτός για πολλούς μήνες εκτός δράσης και λίγο πριν το φινάλε της σεζόν επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, χωρίς όμως να πάρει σε κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια χρόνο συμμετοχής.

«Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι η απώλεια αυτού του Κυπέλλου με πονάει πολύ περισσότερο, επειδή ξέρω ότι αξίζαμε περισσότερα. Τι μπορώ να πω; Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στον κόσμο της ομάδας, επειδή από την πρώτη μέρα μου έδειξαν ότι με ήθελαν. Μου έδειξαν σεβασμό», ανέφερε αρχικά ο Κούρτιτς μετά τον τελικό με την ΑΕΚ και συνέχισε:

«Είναι δύσκολο για μένα, αλλά μερικές φορές στη ζωή πρέπει να κάνεις μερικά βήματα μπροστά στην καριέρα σου και να προχωράς. Είμαι πραγματικά περήφανος για ό,τι έκανα και μπορώ να πω, ότι όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, ήταν το καλύτερο βήμα που έκανα στην καριέρα μου. Το ότι τελειώνω με αυτόν τον τρόπο, δε με κάνει χαρούμενο. Ήθελα να τελειώσω με διαφορετικό τρόπο, αλλά αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους και ειδικά στον κόσμο μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο