ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ινιέστα: «Λύγισε» στο «αντίο» του στη Βίσελ Κόμπε (vid)

Ινιέστα: «Λύγισε» στο «αντίο» του στη Βίσελ Κόμπε (vid)

Βουρκωμένος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τη Βισέλ Κόμπε ο Αντρές Ινιέστα.

Στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του από την ομάδα εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του!

«Πριν από πέντε χρόνια πήρα μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής μου, να φύγω από την Μπαρτσελόνα και με την οικογένειά μου να ξεκινήσουμε μια νέα περιπέτεια μακριά από το σπίτι μας. Κοιτάζοντας πίσω νιώθω ευτυχία και περηφάνια που πήρα αυτή την απόφαση.Το να έρθω στη Βισέλ Κόμπε θα είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου», εξήγησε συναισθηματικά φορτισμένος ο Ισπανός.

«Εδώ μπόρεσα να εξελιχθώ ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Και μπόρεσα να γνωρίσω αυτή την υπέροχη χώρα. Σε αυτά τα πέντε χρόνια έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές και άλλες όχι τόσο. Σε αυτόν τον μακρύ δρόμο έχουμε υποστεί πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά αυτό είναι που έχει κάνει αυτόν τον σύλλογο να μεγαλώσει. Πάντα φανταζόμασταν ότι θα αποσυρθώ εδώ, ήταν επιθυμία όλων.

Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα φαντάζεται κανείς και οι δρόμοι χωρίζουν. Πρέπει να πεις αντίο και δεν είναι εύκολο. Αλλά δεν είναι το τελευταίο αντίο. Η σχέση μου με τον σύλλογο θα συνεχιστεί την ημέρα που θα αποσυρθώ. Αυτός ο σύλλογος είναι το σπίτι μου και ευχαριστώ τον Hiroshi Mikitani που σεβάστηκε την επιθυμία μου να συνεχίσω να παίζω», πρόσθεσε συγκινημένος.

Για το αν θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα τόνισε: «Όπως έχω πει πολλές φορές, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στη Βαρκελώνη κάποια στιγμή στη ζωή μου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι μακριά. Πάνω από όλα, ελπίζω ότι ο Τσάβι θα είναι προπονητής για πολλά χρόνια, αυτό θα ήταν σπουδαία νέα για το ποδόσφαιρο».

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο

Video Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.