fbpx

Δανιήλ: «Να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες για τον τελικό Κυπέλλου»

Δανιήλ: «Να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες για τον τελικό Κυπέλλου»

Την άποψη του για τα όσα πρέπει να γίνουν στο μέλλον για να αποφευχθούν τα όσα συνέβησαν φέτος με τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου, εξέφρασε ο Άγγελος Δανιήλ.

Ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, μίλησε στο «Metropolis 95,5» και τόνισε πως η λύση είναι να επιλέγεται το γήπεδο από την αρχή και να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες των δύο πλευρών και της διοργανώτριας Αρχής.

Η τοποθέτηση του Άγγελου Δανιήλ:

«Όταν σε ένα γήπεδο δεν υπάρχει κόσμος δεν είναι γιορτή. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν κόσμο. Έγινε με 700 αστυνομικούς, τι να πούμε… Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Με συγχωρείτε. Κανένας Δήμος Βόλου δεν διοργάνωσε τον αγώνα. Αν δείτε την προκύρηξη, θα καταλάβετε τι λέει η σχετική παράγραφος. Διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ και το γήπεδο που επιλέγει είναι στη διάθεση της διοργανώτριας. Είναι πολλά, για να μην βγαίνουν κάποιοι ήρωες, η Ομοσπονδία δεν θέλει να μπει σε άλλες διαδικασίες. Άρα οι φανφάρες και οι μεγάλες δηλώσεις είναι περιττές.

Η λύση είναι να επιλέγεται το γήπεδο από την αρχή και να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες των δύο πλευρών και της διοργανώτριας και όλοι να ξέρουν που θα διεξαχθεί ο τελικός. Η Αστυνομία θα επεμβαίνει σαν τρίτη. Για διπλό τελικό το λέμε εύκολα για να αποφύγουμε τις ευθύνες. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε απονομή, θα υπάρχουν άλλα προβλήματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο