fbpx

Λουτσέσκου: «Ήταν δυνατότεροι πνευματικά» (vid)

Λουτσέσκου: «Ήταν δυνατότεροι πνευματικά» (vid)

Στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στην ΑΕΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν δυνατότεροι από εμάς πνευματικά, με μεγαλύτερη εμπειρία. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε ότι έμειναν με παίκτη λιγότερο από νωρίς, αν και ξεκίνησε με ιδανικές προϋποθέσεις για εμάς η αναμέτρηση.

Είχαν περισσότερη ορμή και αυτοπεποίθηση από την κατάκτηση του τίτλου. Δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8yNC8yMC8wOF8yN182NDZlNmViYmNmZTE2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M27S”,”uploadDate”:”2023-05-24T20:09:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csus2uldxtg9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο