fbpx

ΠΑΕ Αρης: Αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς;

ΠΑΕ Αρης: Αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς;

Κατά διαστήματα ακούγεται για ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 ότι ενδέχεται να αλλάξουν ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αυτή την περίοδο είναι έντονη η φημολογία για την ΠΑΕ Αρης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται διατεθειμένος να δώσει το ποσοστό του και μάλιστα αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε ο νέος ιδιοκτήτης θα προέρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Θα πουλήσει δηλαδή τις μετοχές του σε αμερικανικό όμιλο ή σε Ελληνα ομογενή.
Μία ελληνική ομάδα, ο ΟΦΗ, έχει χρηματοδότη τον Μιχάλη Μπούση που έχει τις επιχειρήσεις του στις ΗΠΑ. Η κρητική ομάδα έλυσε όλα τα οικονομικά της προβλήματα και έχει μπει στο δρόμο της ανάπτυξης και των επιτυχιών.

Ο Θ. Καρυπίδης είχε κάνει ένα ταξίδι στις ΗΠΑ τον περασμένο Μάρτιο και μάλιστα είχε συναντηθεί μεταξύ άλλων και με τον Γιώργο Πρασσά, ο οποίος έχει έδρα το Σικάγο και δραστηριοποιείται στον χρηματοοικονομικό τομέα, αλλά και στον κλάδο της εστίασης. Ο Πρασσάς έχει την Καλαμάτα, ωστόσο ψάχνει να βρει ομάδα στην ΣΛ1 από την στιγμή που δεν ανέβηκε η «μαύρη θύελλα».

Μέσα στον Ιούνιο θα φανεί αν τελικά ο Θ. Καρυπίδης δώσει τις μετοχές του στον Αρη, καθώς ένα deal κλείνει μόνο αν πέσουν οι υπογραφές. Στην περίπτωση που ο μέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αποχωρήσει από τα ηνία της, είναι δεδομένο ότι δεν θα μείνει χωρίς ομάδα.

Λέγεται πως θα αποκτήσει τις μετοχές ΠΑΕ της ΣΛ2 με την προοπτική να την ανεβάσει άμεσα στην πρώτη κατηγορία. Ο Καρυπίδης έχει την σχετική… τεχνογνωσία και αναμένεται να τα καταφέρει, όπως τα κατάφερε και με τον Αρη. Η ιστορική ομάδα είχε απαξιωθεί, αλλά ο μεγαλομέτοχος της την οδήγησε ακόμα και στην Ευρώπη.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο