fbpx

Διούδης: «Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στην Εθνική»

Διούδης: «Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στην Εθνική»

Η Ζαγκλέμπιε είχε τον Σωκράτη Διούδη να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και έτσι, όχι μόνο κρατήθηκε στην μεγάλη κατηγορία του πολωνικού ποδοσφαίρου, αλλά διεκδικεί θέση στην πρώτη 8άδα.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού λόγω αυτού του γεγονός περιμένει πως θα δεί σύντομα την επιστροφή του στην Εθνική.

Ο 30χρονος γκολκίπερ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά στην Εθνική:

«Βρισκόμουν στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας μέχρι που σταμάτησα να αγωνίζομαι στην Παναθηναϊκό. Ασφαλώς όσο δεν παίζω δεν θα μπορούσα να περιμένω να με καλέσουν. Πλέον όμως αγωνίζομαι, είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθώ στην Εθνική. Είναι ξεκάθαρος στόχος μου αυτός».

Ο Διούδης έκανε λόγο και για το πέρασμα του από την Κλαμπ Μπριζ, εξηγώντας γιατί δεν πήρε ευκαιρίες από την βελγική ομάδα:

«Όταν βρισκόμουν στην Κλαμπ Μπριζ στη σεζόν 2014/15, αποτελούσα δεύτερη επιλογή. Ο βασικός τερματοφύλακας έπαιζε καλά και η ομάδα τα πήγαινε θαυμάσια στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν μπορούσα εκείνη την εποχή να περιμένω περισσότερες ευκαιρίες  και έτσι έπαιξα λίγα παιχνίδια με την Β΄ ομάδα.

Τότε ήμουν ένας νέος ποδοσφαιριστής που ήθελε να αγωνίζεται και δεν άντεχε να μην παίζει. Όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν, σχεδόν ικέτεψα τους ανθρώπους του συλλόγου να με δανείσουν σε μια ομάδα όπου θα μπορούσα να παίξω λίγο. Έτσι κατέληξα στον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο