fbpx

Ισπανία-35η αγωνιστική: «Πάρτι» τίτλου για τη Μπαρτσελόνα

Ισπανία-35η αγωνιστική: «Πάρτι» τίτλου για τη Μπαρτσελόνα

Την κατάκτηση του 27ου πρωταθλήματος της ιστορίας της θα γιορτάσει το Σάββατο (20/5) μπροστά στο κοινό της η Μπαρτσελόνα, υποδεχόμενη τη Σοσιεδάδ για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Οι «μπλαουγκράνα» εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο την περασμένη Κυριακή (14/5), με το εντυπωσιακό 4-1 επί της συμπολίτισσας Εσπανιόλ, έκαναν ήδη και την καθιερωμένη παρέλαση των πρωταθλητών και ουσιαστικά σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα προσπαθήσει να… χαλάσει η Σοσιεδάδ, η οποία χρειάζεται βαθμούς για να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση και να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου.

Ενδεχόμενη ήττα των Βάσκων θα επιτρέψει στις δύο ομάδες που τους ακολουθούν να… αναθαρρήσουν, εφόσον όμως ξεπεράσουν κι αυτοί τα δύσκολα εμπόδια που τους περιμένουν. Η Βιγιαρεάλ δοκιμάζεται στην Καταλονία απέναντι στην εξαιρετικά φορμαρισμένη Τζιρόνα, η οποία έχει πλέον αναρριχηθεί στην προνομιούχο έβδομη θέση, που δίνει την έξοδο στο Europa Conference League. Ακόμη πιο δύσκολο έργο έχει η Μπέτις, που αντιμετωπίζει στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης την ανεβασμένη Σεβίλη, η οποία βέβαια θα προέρχεται από τη ρεβάνς των ημιτελικών του Europa League με τη Γιουβέντους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο