fbpx

Conference League: Στον τελικό η Γουέστ Χαμ (vid)

Conference League: Στον τελικό η Γουέστ Χαμ (vid)

Άλκμααρ-Γουέστ Χαμ: 0-1

Η Γουέστ Χαμ με δύο νίκες κόντρα στην Άλκμααρ των Χατζηδιάκου, Παυλίδη προκρίθηκε στον τελικό του Conference League. Στο πρώτο ματς επικράτησε με 2-1 και στη ρεβάνς με 1-0.

Το παιχνίδι είχε έντονο ρυθμό, αλλά ήταν σφιχτό. Η ολλανδική ομάδα δημιούργησε την πρώτη της φάση στο 3’ με τον Κάρλσον, ενώ στο 17’ σουτ του Μπόουεν ήταν άστοχο. Στο 25’ τα «σφυριά» έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Πακετά με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Ράιαν. Στο 32’ ο Αρεολά απέκρουσε σουτ του Κλάζι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άλκμααρ έψαξε το γκολ, χωρίς να τα καταφέρει. Και στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκε γκολ από τον Φορνάλς που έκρινε και το αποτέλεσμα.

Γκολ: 94’ Φορνάλς

Διαιτητής: Ιβάν Κρούζλιακ

Κίτρινες: /Σούτσεκ, Κέρερ

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ράιαν, Σουγκοβάρα, Μπεουκένα, Χατζηδιάκος, Κερκέζ (85’ Μες ντε Βιτ), Ράιντερς, Μάινανς (70’ Ντε Βιτ), Κλάζι, φαν Μπρέντεροντ (78’ Λάντο), Κάσρλσον (85’ Μέρντινκ), Παυλίδης.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Κέρερ, Ζούμα, Αγκέρ, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Πακετά (96’ Ντάουνς), Μπόουεν, Μπενραχμά (75’ Φορνάλς), Αντόνιο (84’ Ινγκς).

**O Γκουστάβο Πογέτ βρέθηκε στο γήπεδο, και είδε τις προσπάθειες του Παυλίδη και του Χατζηδιάκου.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αλκμάαρ – Γουέστ Χαμ 0-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Αλκμάαρ – Γουέστ Χαμ 0-1 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xOC8yMS8wOF8yM182NDY2OTNjNzAyNWYyLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M11S”,”uploadDate”:”2023-05-18T21:09:35.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csppkpwfrxft”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο