fbpx

ΑΕΚ-Βόλος: Έτοιμη να γίνει πρωταθλήτρια η Ένωση

ΑΕΚ-Βόλος: Έτοιμη να γίνει πρωταθλήτρια η Ένωση

Η ΑΕΚ θέλει έναν βαθμό απέναντι στον Βόλο (20:00) στην «OPAP Arena», στην τελευταία αγωνιστική των playoffs, προκειμένου να στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια Ελλάδος.

Λίγους μόνο μήνες μετά την επιστροφή στο σπίτι της, η ΑΕΚ βρίσκεται «μια ανάσα» από το να κατακτήσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με τον κόσμο της να μην… κρατιέται και να έχει ετοιμάσει μια ανεπανάληπτη φιέστα, δίνοντας το παρών εντός και… εκτός γηπέδου!

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μάνταλο και τον τραυματία Αραούχο. Ο Σιντιμπέ ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θα είναι διαθέσιμος.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Ζίνι.

Από την άλλη ο Βόλος του Κώστα Μπράτσου έχει μόλις 17 παίκτες ετοιμοπόλεμους και δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Εκτός μεταξύ άλλων έμειναν οι Μπαριέντος, Σιελής, Πιρές, Οζέγκοβιτς, Τσιρίνος και Μεθκίδα.

Η αποστολή του Βόλου: Αυγερινός, Παπαδόπουλος, Άλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκάγκι, Κάτσε, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Τσελεμπάκης.

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Κουρομπίλια, Σπυρόπουλος
Τέταρτος: Μαλούτας
VAR: Παπαδόπουλος
AVAR: Παπαδάκης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο