fbpx

Το who is who του Γιώργου Νίκα

Το who is who του Γιώργου Νίκα

Στην Λιβαδειά το όνομα του Γιώργου Νίκα συνδέεται με ταλέντο και ποδοσφαιρική ικανότητα.

Ο 23χρονος άσος της Βοιωτικής ομάδας, έχει κάνει το “κλικ” σε πολλές ομάδες, με πρώτη να είναι εκείνη του Παναθηναϊκού που κοιτάει τον Έλληνα άσο αρκετό καιρό και φήμες θέλουν να έχει ήδη κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Γιώργος Νίκας σε τέσσερις σεζόν έως τώρα με την φανέλα της πρώτης ομάδας του Λεβαδειακού έχει κάνει 112 συμμετοχές και έχει σημειώσει 12 γκολ και τρεις ασίστ.

Έχει χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου από τους προπονητές του , ωστόσο η θέση που φαίνεται να ταιριάζει στον 23χρονο είναι το λεγόμενο εξαροκταρι .

Αυτό είναι που έχει κάνει τον Παναθηναϊκό να κοιτάει επίμονα τον νεαρό παίκτη και να βλέπει πολύ ζεστά την απόκτηση του από την ομάδα του Λεβαδειακού, ειδικά μετά και την φετινή σεζόν που ήταν από τις πιο παραγωγικές του Νίκα.

Την φετινή σεζόν, έχει καταγράψει 29 συμμετοχές εκ των οποίων στις 23 ήταν στην βασική ενδεκάδα και έχει σημειώσει 6 γκολ. Μάλιστα τα 4 εξ αυτών ήταν στα κρίσιμα ματς των Βοιωτών στα playout , ωστόσο η ομάδα του Λεβαδειακού δεν κατάφερε να μείνει στην Super League .

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον Γιώργο Νίκα και να κάνει το 2/2 στις επιτυχημένες μεταγραφές από την ομάδα της Βοιωτίας , καθώς ο Ιωαννίδης αποδείχτηκε αρκετά καλή προσθήκη για το Τριφύλλι.

Οι Πράσινοι φαίνεται να έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του, καθώς έχει δημιουργηθεί μια καλή σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια .

Ο υψηλόσωμος παίκτης (1.88) των Βοιωτών φαίνεται να είναι χαμηλών τόνων και δουλεύει σκληρά ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες που έχει . Άλλωστε η ηλικία του Νίκα είναι αυτή που ο κάθε παίκτης χρήζει βελτίωσης και εξέλιξης .

Με τις ακαδημίες (Κ20) του Λεβαδειακού ο Γιώργος Νίκας πρόλαβε να γράψει 51 συμμετοχές και να σημειώσει 12 γκολ πριν υπογράψει συμβόλαιο και μεταβεί στην πρώτη ομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο