fbpx

Ημιτελικά Conference League: Ισχνό προβάδισμα για την Γουέστ Χαμ, μεγάλο «διπλό» Βασιλεία (vids)

Ημιτελικά Conference League: Ισχνό προβάδισμα για την Γουέστ Χαμ, μεγάλο «διπλό» Βασιλεία (vids)

Την νίκη με ανατροπή έκανε η Γουέστ Χαμ στην έδρα της και επικράτησε με 2-1 κόντρα στην Άλκμααρ.

Από την άλλη η η Βασιλεία πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Φιορεντίνα με γκολ στο τέλος της αναμέτρησης.

Τα ματς:

Γουέστ Χαμ – Αλκμάαρ 0-1 (67’ πεν. Μπενραχμά, 76’ Αντόνιο/42’ Ρέιντερς)

Η ολλανδική ομάδα έχοντας στην ενδεκάδα της τους Χατζηδιάκο, Παυλίδη, άνοιξε το σκορ στο 42’ με σουτ του Ρέιντερς. Η μπάλα έσκασε μπροστά στον Αρεολά και κατέληξε στα δίκτυα.

Στο 66’ η Γουέστ Χαμ κέρδισε πέναλτι και στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε με τον Μπενραχμά (1-1).

Τα «σφυριά» έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 76’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ράις αυτός σέντραρε, ο Αγκέρντ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή, αλλά ο Αντόνιο με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Αρεολά, Κρέσγουελ, Αγκέρντ, Ράις, Ζουμά, Κέρερ, Μπενραχμά, Σούτσεκ, Πακετά, Αντόνιο, Μπάουεν.

Άλκμααρ (Πάσκαλ Γιάνσεν): Ράιαν, Μπεκαβάρα, Μπεουκέμα, Χατζηδιάκος, Ντε Βιτ, Κλάσι, Μάινανς, Ρέιντερς, Όντγκαρντ, Παυλίδης, Φαν Μπρεντερόντε.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γουέστ Χαμ – Αλκμάαρ 2-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Γουέστ Χαμ – Αλκμάαρ 2-1 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xMS8yMS8yMF8zMF82NDVkNWMxZTJiZThhLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M1S”,”uploadDate”:”2023-05-11T21:20:23.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csjrfabczvfl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Φιορεντίνα – Βασιλεία 1-2 (25’ Καμπράλ/ 71’ Ντιούφ, 93’ Αμντουνί)

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25’. Μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Μπιράγκι, ο Κουάρτα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Αρτούρ Καμπράλ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ κόντρα στην παλιά του ομάδα, για το 1-0!

Στο δεύτερο μέρος η ιταλική ομάδα πίεζε για να πετύχει το δεύτερο γκολ και έχασε ευκαιρίες με τους Μαντραγκόρα (54’) και Ικόνε (56’).

Η Βασιλεία αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 71’. Το γκολ ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα, τον Χιτζ, με τον Τζάκα να γίνει αποδέκτης της μπάλας, αυτός πάσαρε στον Ντιούφ, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1!

Η Βασιλεία δεν είχε πει την τελευταία της… κουβέντα και στις καθυστερήσεις πέτυχε το γκολ που της έδωσε μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό. Στο 93’ μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Ζεκίρι, όπου σέντραρε στην περιοχή, με τον Αμντουνί να κάνει με κοντινό πλασέ το 1-2!

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσάνο, Μπιράγκι, Ρανιέρι, Μαρτίνες Κουάρτα, Ντοντό, Μαντραγκόρα, Άμραμπατ, Μποναβεντούρα, Γκονσάλες, Ικονέ, Καμπράλ.

Βασιλεία (Χάικο Βόγκελ): Χιτζ, Λανγκ, Άνταμς, Πελμάρντ, Εντόι, Ντιουφ, Τζάκα, Μπούργκερ, Καλαφιόρι, Ογκουστέν, Αμντουνί.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Φιορεντίνα – Βασιλεία 1-2 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Φιορεντίνα – Βασιλεία 1-2 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8xMS8yMS8xM18xNV82NDVkNWE2YjhiYmRkLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M30S”,”uploadDate”:”2023-05-11T21:14:28.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csjraooytlax”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο