ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Αγριο επεισόδιο με Φιλιππούση στην ΕΠΟ για τα χρήματα της Super League 2!

Αγριο επεισόδιο με Φιλιππούση στην ΕΠΟ για τα χρήματα της Super League 2!

Σοβαρότατο επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον CEO της ΕΠΟ, Ιάκωβο Φιλιππούση και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Λεωνίδα Θωμαϊδη, έγινε στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδί.

Αιτία της άγριας διαμάχης τους ήταν τα χρήματα, 800.000 ευρώ, που η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει από τις 31/3 ότι θα δοθούν στη Super League 2 προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα διαιτησίας.

Ο Θωμαϊδης, που είναι εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο ΔΣ της ΣΛ2 και ανήκει στο «μπλοκ» της ΑΕΚ, έγινε… θηρίο όταν πληροφορήθηκε ότι ενάμιση μήνα μετά τη συμφωνία Μπαλτάκου – FIFA, τα χρήματα δεν έχουν έρθει ακόμα στην ομοσπονδία. Κι αυτό διότι, όπως του μεταφέρθηκε, δεν έγιναν οι δέουσες ενέργειες από την ΕΠΟ. Στις αρχές της εβδομάδας πήγε στο γραφείο του Φιλιππούση και του ζήτησε εξηγήσεις. Αυτές όχι μόνο δεν ικανοποίησαν τον Θωμαϊδη, αλλά του προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο, το οποίο έληξε μετά από παρέμβαση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής που ήταν παρόντα.

Ο ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο

Video Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.