fbpx

Futsal Super Leaague, 3ος τελικός: Για την στέψη ο Δούκας – Για το 2-1 η ΑΕΚ στον Κορυδαλλό

Futsal Super Leaague, 3ος τελικός: Για την στέψη ο Δούκας – Για το 2-1 η ΑΕΚ στον Κορυδαλλό

Δύο μέρες πριν τον 3ο τελικό της Stoiximan Futsal Super League βρισκόμαστε, ανάμεσα σε ΑΣΕ Δούκα και ΑΕΚ, από τον οποίο μπορεί να προκύψει ο φετινός πρωταθλητής του Ελληνικού πρωταθλήματος σάλας, αλλά και να μειώσει η «Ένωση», στέλνοντας τη σειρά σε 4ο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το βράδυ (13/5, 20:30) οι περσινοί νταμπλούχοι θα ψάξουν την 3η διαδοχική νίκη τους επί της ΑΕΚ, για να στεφθούν πρωταθλητές στο σπίτι τους, ενώ σε αντίθετη περίπτωση οι “κιτρινόμαυροι” θα “παλέψουν” για την πρώτη τους νίκη στη σειρά των τελικών.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο έγινε στο Λαύριο, με τυπικά γηπεδούχους τους “μπλε” του Γιάννη Μοστριού, με το παιχνίδι να λήγει 4-2 υπέρ του ΑΣΕΔ, ενώ στο 2ο παιχνίδι στο Καματερό, οι Κορυδαλλιώτες πήραν ένα σπουδαίο διπλό με σκορ 3-6, που τους φέρνει μία ανάσα από τον τίτλο.

Την ίδια μέρα (Σάββατο 13/5, 21:30), θα διεξαχθεί και το 2ο παιχνίδι της σειράς για την 3η και 4η θέση της κατάταξης, ανάμεσα σε Ερμή Ζωγράφου και ΑΣ Αθήνα 90′, με τους Ιλισιώτες να προηγούνται με 1-0 στις νίκες, μετά την εκτός έδρας επικράτηση τους στα πέναλτι, στο κλειστό της Πολιτείας (4-4 κ.α., 2-3 πέναλτι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο