ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Μαρινάκης σε ΚΕΔ: «Ορίστε elite διαιτητές στη 10η αγωνιστική των πλέι οφ, διαφορετικά αποτύχατε»

Μαρινάκης σε ΚΕΔ: «Ορίστε elite διαιτητές στη 10η αγωνιστική των πλέι οφ, διαφορετικά αποτύχατε»

Νέα επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος της λίγκας Β. Μαρινάκης στη ΚΕΔ ζητώντας κορυφαίους ευρωπαίους διαιτητές στα παιχνίδια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

Στην επιστολή του ο Μαρινάκης επισημαίνει ότι «ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος».

Αναλυτικά η επιστολή Μαρινάκη: «Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος».

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο

Video Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.