fbpx

ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκας 3-6: Διπλό “τίτλου” για τους περσινούς νταμπλούχους στο Καματερό

ΑΕΚ-ΑΣΕ Δούκας 3-6: Διπλό “τίτλου” για τους περσινούς νταμπλούχους στο Καματερό

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τον ΑΣΕ Δούκα στον αποψινό 2ο τελικό της Stoiximan Futsal Super League απέναντι στην ΑΕΚ με σκορ 3-6, στο κλειστό του Καματερού, που τον φέρνει ένα βήμα μακριά από την back to back κατάκτηση του Ελληνικού πρωταθλήματος σάλας.

Ο ΑΣΕΔ, που είχε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στο Λαύριο με 4-2, έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ, και πλέον θα ψάξει ξανά στην έδρα του τη νίκη, για να στεφθεί πρωταθλητής.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Γουέσλεϊ άνοιξε το σκορ για την «Ένωση» στο 3ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Μάρτινς όμως στο 14ο λεπτό έφερε ξανά το ντέρμπι στα ίσα, με ωραίο τσίμπημα της μπάλας από κοντά.

Σχεδόν 2 λεπτά πριν την ανάπαυλα μάλιστα, ο Τσίνας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Θεοφίλου (γκολκίπερ της ΑΕΚ) και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Γιάννη Μοστριού, ενώ το σκορ του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Μάρτινς με το 2ο προσωπικό του τέρμα, προ κενής εστίας, ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του (1-3).

Στο ξεκίνημα το 2ου μέρους, ο Πάνου βρήκε δίχτυα για τους “κιτρινόμαυρους” στο 27ο λεπτό, βάζοντας ξανά τους γηπεδούχους στο ματς, και ο Ντάτης 4 λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 3-3, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 33ο λεπτό όμως, οι “μπλε” πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ, το οποίο διατήρησαν μέχρι τέλους, παρά την αυξημένη πίεση της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά.

Ο Φουμάσα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Κορυδαλλιώτες, ο Φλώρος σε κενή εστία έκανε το 3-5, καθώς η «Ένωση» έπαιζε με 5ο παίκτη μέσα, ενώ το τελικό σκορ έγραψε ο Βιέρα και πάλι με κοντινή προβολή (3-6).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο