fbpx

Futsal Super League, 2ος τελικός: Για το 2-0 ο ΑΣΕ Δούκας – Για την ισοφάριση η ΑΕΚ στο Καματερό

Futsal Super League, 2ος τελικός: Για το 2-0 ο ΑΣΕ Δούκας – Για την ισοφάριση η ΑΕΚ στο Καματερό

Δύο μέρες πριν τη διεξαγωγή του 2ου τελικού της Stoiximan Futsal Super League βρισκόμαστε, με τον ΑΣΕ Δούκα να προηγείται της ΑΕΚ με 1-0 στις νίκες στη σειρά, η οποία τώρα μεταφέρεται στο κλειστό του Καματερού, το Σάββατο (6/5) στις 22:00 το βράδυ.

Οι περσινοί νταμπλούχοι κατάφεραν να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Ελληνικού πρωταθλήματος σάλας την περασμένη Τρίτη (2/5), νικώντας την «Ένωση» με 4-2 στο κλειστό του Λαυρίου ως τυπικά γηπεδούχοι, μιας και διατηρούν και το πλεονέκτημα της έδρας.

Με νίκη, οι μπλε του Γιάννη Μόστριου θα απέχουν ένα τελικό βήμα από την κατάκτηση του τίτλου, και θα υποδεχθούν στο επόμενο τους “κιτρινόμαυρους” ξανά στην έδρα τους. Αντίθετα, με νίκη η ΑΕΚ φέρνει στα ίσα τη σειρά, και δίνει παράταση στην αγωνία

Την Κυριακή (7/5), είναι προγραμματισμένος και ο πρώτος αγώνας ανάμεσα σε ΑΣ Αθήνα 90′ και Ερμή Ζωγράφου, στο πλαίσιο της σειράς για τη διεκδίκηση της 3ης θέσης. Το ματς θα διεξαχθεί στις 14:30 μετά το μεσημέρι, στο κλειστό της Πολιτείας.

https://futsal.apexsports.gr/2023/05/02/ase-doukas-aek-4-2-proto-vima-titlou-sto-lavrio-gia-tous-persinous-ntamplouchous/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο