fbpx

ΑΣΕ Δούκας-ΑΕΚ 4-2: Πρώτο βήμα τίτλου στο Λαύριο για τους περσινούς νταμπλούχους

ΑΣΕ Δούκας-ΑΕΚ 4-2: Πρώτο βήμα τίτλου στο Λαύριο για τους περσινούς νταμπλούχους

Πολύ μεγάλη νίκη για τον ΑΣΕ Δούκα επί της ΑΕΚ με σκορ 4-2, στο πλαίσιο του 1ου τελικού της Stoiximan Futsal Super League, ο οποίος διεξήχθη στο κλειστό του Λαυρίου, με τυπικά γηπεδούχο τον ΑΣΕΔ.

Οι περσινοί νταμπλούχοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στα 3/4 του παιχνιδιού, έφτασαν τον δείκτη του σκορ μέχρι και στο 4-0, και στο φινάλε η «Ένωση» πίεσε, για να μειώσει τη διαφορά και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Στο 1ο μέρος, ο Πέδρο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιάννη Μοστριού, μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ 12 λεπτά αργότερα (17′), ο Μάρτινς διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων, για να διαμορφώσει το σκορ της ανάπαυλας (2-0).

Στο 1ο λεπτό της επανάληψης, ο Πέδρο έκανε το 3-0 για τους μπλε, που χειρίζονταν έξυπνα το χρόνο, ενώ εξακολουθούσαν να πιέζουν στα καρέ των “κιτρινόμαυρων”, ενώ στο 25ο λεπτό ο Μάρτινς από κοντά έκανε το 4-0, “κλειδώνοντας” την επικράτηση του ΑΣΕΔ.

Στο τελευταίο 10λεπτο ξεκίνησε την αντεπίθεσή της η ΑΕΚ, και μόλις στο 31ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Γουέσλεϊ. Δύο λεπτά πριν το φινάλε, ο ίδιος παίκτες σκόραρε σε κενή εστία, και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα (4-2).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο