fbpx

Futsal Super League, 1ος τελικός: Πρώτη “μάχη” μεταξύ ΑΣΕ Δούκα και ΑΕΚ στο Λαύριο

Futsal Super League, 1ος τελικός: Πρώτη “μάχη” μεταξύ ΑΣΕ Δούκα και ΑΕΚ στο Λαύριο

Μία μέρα πριν την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο φιναλίστ της κανονικής περιόδου βρισκόμαστε, δηλαδή του ΑΣΕ Δούκα και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο του 1ου τελικού της Stoiximan Futsal Super League.

Οι δύο κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αύριο Τρίτη (2/5), στις 20:30 το βράδυ, στο κλειστό του Λαυρίου, με τυπικά γηπεδούχους τους περσινούς νταμπλούχους, που λόγω του ότι τερμάτισαν στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, έχουν και το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι παίκτες του Γιάννη Μοστριού ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ερμή Ζωγράφου στα ημιτελικά των play off του πρωταθλήματος με 3-0 νίκες στη σειρά, και με το ίδιο ακριβώς σκορ στις νίκες επικράτησε και η «Ένωση» της ΑΣ Αθήνας 90′, για να εξασφαλίσει την παρουσία της στους τελικούς.

Μέσα στη χρονιά, οι δύο ομάδες τα… ξανά είπαν στη σάλα, και από τις αναμετρήσεις του προέκυψε μία ισοπαλία και μία νίκη για τον ΑΣΕΔ.

Στο κλειστό του Καματερού, τον περασμένο Νοέμβριο, το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1, ενώ στα τέλη του Γενάρη στο κλειστό του Κορυδαλλού, οι μπλε νίκησαν με σκορ 2-1, το οποίο τους έδωσε και τη βαθμολογική διαφορά.

Σίγουρα οι τελικοί αναμένονται με αδιαπραγμάτευτο ενδιαφέρον, ενώ να σημειωθεί πως όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της ΠΕΠΣΣ στο YouTube.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο