fbpx

ΑΕΚ-ΑΣ Αθήνα 90’4-3: Με μεγάλη ανατροπή πέρασε στους τελικούς η «Ένωση»

ΑΕΚ-ΑΣ Αθήνα 90’4-3: Με μεγάλη ανατροπή πέρασε στους τελικούς η «Ένωση»

Την εντός έδρας νίκη με σκορ 4-3 πήρε η ΑΕΚ απέναντι στην ΑΣ Αθήνα 90′ στο κλειστό του Καματερού, στο πλαίσιο του 3ου ημιτελικού της Stoiximan Futsal Super League, με την οποία και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους τελικούς του Ελληνικού πρωταθλήματος, όπου και θα συναντήσει τον περσινό νταμπλούχο, ΑΣΕ Δούκα.

Η «Ένωση» έκανε το 3/3 απέναντι στο “καλτσέτο”, αν και δυσκολεύτηκε αρκετά και στα τρία παιχνίδια. Πόσο μάλλον στο χθεσινό, όπου η ομάδα του Γιάννη Βρόντου προηγήθηκε με 1-3, και έβαλε δύσκολα στους “κιτρινόμαυρους”, που ολοκλήρωσαν μία εντυπωσιακή ανατροπή για να επικρατήσουν.

Στο πρώτο παιχνίδι, η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 5-3 την ΑΣ Αθήνα 90′, ενώ στο κλειστό της Πολιτείας πήρε ένα μεγάλης αξίας διπλό στο νήμα, κερδίζοντας με 3-4. Η σειρά είχε μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον, και αυτό αποτυπώθηκε πλήρως στη σάλα, παρά τη βαθμολογική διαφορά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γουέσλεϊ, και διατήρησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι την ανάπαυλα, σε ένα παιχνίδι αρκετά κλειστό, σε γενικές γραμμές. Στο δεύτερο μέρος όμως, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους, και με τα τέρματα των Παπαευστρατίου, Παούρη, και Παπαδόπουλου γύρισαν τούμπα το ματς (1-3).

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη έπαιζε με 5ο παίκτη μέσα μετά το τρίτο γκολ, και κατάφερε να μειώσει άμεσα με τον Μάνο (2-3), ενώ στο 36′ ο Ντάτης έφερε το ματς ξανά στα ίσα (3-3). Λίγο πριν την “εκπνοή” του αγώνα, ο Γουέσλεϊ βρήκε ξανά δίχτυα, και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο Καματερό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο