fbpx

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε τον Γιάννη Ζιάβα για τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε τον Γιάννη Ζιάβα για τη νέα σεζόν

Μετά την εξαιρετική πορεία του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού φέτος, που έφερε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, οι “πράσινοι” αποφάσισαν να πορευτούν και τη νέα σεζόν στο “τιμόνι” τους με τον Γιάννη Ζιάβα.

Οι “πράσινοι” με ανακοίνωσή τους, ανέφεραν τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τεχνικό Γιάννη Ζιάβα για το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου σάλας.

Ο Σύλλογος συμφώνησε σε όλα με τον έμπειρο τεχνικό και θα βαδίσουν μαζί τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Η φετινή σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το νεόσυστατο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του «τριφυλλιού» καθώς ανέβηκε αήττητο στη μεγάλη κατηγορία ενώ παράλληλα έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με τον Γιάννη Ζιάβα που είναι κορυφαίας Έλληνας προπονητής, κάτι που αποδεικνύει και το βιογραφικό του αλλά και το γεγονός ότι είναι Ομοσπονδιακός προπονητής.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Γιάννης Ζιάβας είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και την νέα χρονιά στο τμήμα Futsal του Συλλόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου με την ανανέωση της συνεργασίας μας. Η επιτυχία μας, στην πρώτη μόλις χρονιά δημιουργίας του τμήματος, να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α’ Εθνική, εκτός από μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που μας γέμισε όλους, μας δίνει τον ενθουσιασμό και το κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο εν όψη της νέας και σαφώς πιο απαιτητικής χρονιάς.

Η Διοίκηση τόσο από την πρώτη μας επαφή τον Φεβρουάριο όταν και ήρθα στην ομάδα, όσο και σε όλο αυτό το διάστημα, έχει δείξει με κάθε ευκαιρία ότι έχει το όραμα, το μεράκι, την γνώση, την υπομονή και την επιμονή να κάνει και σε αυτό το νεοσύστατο τμήμα ότι θα χρειαστεί για να το φτάσει εκεί που όλοι θέλουν και προσδοκούν: δηλαδή να το δούνε να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί την κορυφή και τους τίτλους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο