fbpx

Πωλείται μεγάλη ΠΑΕ, ο ιδιοκτήτης ζητάει… ακατέβατα 100 εκατ. ευρώ

Πωλείται μεγάλη ΠΑΕ, ο ιδιοκτήτης ζητάει… ακατέβατα 100 εκατ. ευρώ

Μεγάλη ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας πωλείται και ο μεγαλομέτοχος της ζητάει… ακατέβατα 100 εκατ. ευρώ! Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις και επαφές με ενδιαφερόμενους, ωστόσο στον ισχυρό άνδρα της ομάδας κατατέθηκε πρόταση 40 εκατ. ευρώ που δεν τον καλύπτει. Ή για την ακρίβεια η πρώτη απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική. Ενδέχεται αν ανεβάσει την προσφορά του ο υποψήφιος αγοραστής, να πέσει ο ιδιοκτήτης και να βρεθεί η χρυσή τομή σε ένα ποσό γύρω στα 70 εκατ. ευρώ.

Στις συζητήσεις έχει εμπλοκή μεγάλο δικηγορικό γραφείο του Κολωνακίου. Οι επαφές έχουν παγώσει μέχρι τη λήξη της περιόδου και θα γίνει μία τελική διαπραγμάτευση τέλη Μαϊού αρχές Ιουνίου.

Η ομάδα είναι από τις εμπορικότερες του ελληνικού πρωταθλήματος κι αυτό που λένε στη πιάτσα «μαγαζί γωνία». Στην ΠΑΕ όλα είναι νοικοκυρεμένα, όλα είναι τακτοποιημένα και ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα έχει να καλύψει παλιές οφειλές.

Ο κόσμος του συλλόγου είναι συσπειρωμένος κι αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ για κάθε παράγοντα που διοικεί μία μεγάλη ΠΑΕ.

Το ρόστερ της ομάδας είναι ανταγωνιστικό και ποιοτικό για το επίπεδο της Σούπερ Λίγκα, όμως θα χρειαστεί ενίσχυση για να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στις διοργανώσεις της UEFA. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για το νέο μεγαλομέτοχο, εφόσον ολοκληρωθεί το deal.

Λεπτομέρεια με σημασία: Ο νυν ιδιοκτήτης δεν «καίγεται» να πουλήσει την ΠΑΕ και γι’ αυτό έβαλε ψηλά τον πήχη σε ότι αφορά το ποσό που ζητάει. Στόχος του είναι να βρει κάποιον Αραβα ή Αμερικάνο, ενώ θα συζητούσε και με Ρώσους ολιγάρχες, αλλά εδώ υπάρχει πρόβλημα επειδή έχει επιβληθεί εμπάργκο στην χώρα τους από την διεθνή κοινότητα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο