fbpx

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1: Γκέλα που «πόνεσε» τους Βοιωτούς, παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1: Γκέλα που «πόνεσε» τους Βοιωτούς, παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού

Ο Λεβαδειακός «πέταξε» δύο βαθμούς στην έδρα του με αντίπαλο τον Ατρόμητο και έχασε την ευκαιρία να ανέβει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι, αλλά μία φάση ήταν αρκετή για την ομάδα του Κρις Κόλμαν να φτάσει στην ισοφάριση και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, όπως και τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι Περιστεριώτες έπαιζαν αμυντικά και προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία, να χτυπήσουν στην κόντρα.

Στο 8’ μακρινό σουτ του Νίκα, η μπάλα κόντραρε στον Χατζηισαϊα και έφυγε άουτ. Στο 16′ ο Τσάπρας έκανε ωραία προσπάθεια, αλλά έπεσε εντός περιοχής μετά από μονομαχία με τον Ντε Μποκ. Ο Φωτιάς ήταν κοντά στη φάση και έδειξε «παίζεται».

Ο Ατρόμητος… ξεμύτησε για πρώτη φορά από την περιοχή του στο 18’. Ο Γκονζάλες έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 28’ ο Κλωναρίδης έκανε κάτι μεταξύ σουτ και σέντρας με τον Γκροφ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 30’ o Παζ έβγαλε καλή σέντρα με τον Σαχπεκίδη να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση. Στο 33’ ο Λεβαδειακός έχασε κλασική ευκαιρία. Ο Γιαννιώτας σούταρε με δύναμη από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Γιαννιώτης ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δοκάρι

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός άσκησε μεγαλύτερη πίεση, ενώ ο αντίπαλος του έκανε εύκολα λάθη στην άμυνα. Στο 51’ ο Γερεμέγεφ με δυνατό σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Γιαννιώτη και στο επόμενο λεπτό ο Γιαννιώτας δεν μπόρεσε να «δει» δίκτυα με κεφαλιά – ψαράκι. Στο 63’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι στον Χατζηϊσαϊα, αλλά και πάλι ο Φωτιάς έδειξε παίζεται.

Στο 68’ ο Λεβαδειακός απείλησε και πάλι. Ο Νταμπό εκτέλεσε κόρνερ, ο αμαρκάριστος Γερεμέγεφ έπιασε κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 70’. Μετά από κόρνερ του Νταμπό, ο αμαρκάριστος Βινίσιους πήρε την κεφαλιά και βρήκε δίχτυα, αφού η μπάλα πέρασε ανάμεσα από Σαχπεκίδη, Έρλινγκμαρκ και Γιαννιώτη. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έχει ευθύνη για το γκολ.

Ξύπνησαν

Το γκολ του Βινίσιους… ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έβγαλαν αντίδραση. Στο 77’ Ο Μαυρομμάτης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα με τον Γκροφ να είναι εξουδετερωμένος. Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 8ι’. Ο Ροτάριου σέντραρε, ο Ρομπάιγ έδωσε κεφαλιά – πάσα και ο Κιάρτανσον σκόραρε από κοντά και έφερε το ματς στα ίσια! Στο 85’ σουτ του Τζοβάρα ήταν άστοχο, ενώ στο 89’ ο Βινίσιους έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Γκολ: 70’ Βινίσιους / 81’ Κιαρτανσόν)

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Νίκας, Παζ /Χατζηισαϊας, Κωστόπουλος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγας, Παναγιώτου (46’ Γερεμέγεφ), Παζ, Χαμόντ (46’ Νταμπό), Νίκας, Μεχία (84’ Μπελμόντ), Γιαννιώτας (61’ Σακό), Σαχπεκίδης (76’ Βρακάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες, Φρινγιόνσον (69’ Οικονομίδης), Έρλινγκμαρκ (77’ Κιαρτανσόν), Ρομπάιγ (82’ Τζοβάρας), Κλωναρίδης (46’ Ροτάριου), Τζαβίδας (69’ Κωτσόπουλος).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο