fbpx

Παναθηναϊκός: Εφυγε απο τη συνάντηση στην ΕΠΟ ο Αλαφούζος (vid)

Παναθηναϊκός: Εφυγε απο τη συνάντηση στην ΕΠΟ ο Αλαφούζος (vid)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γ. Αλαφούζος αποχώρησε πρώτος από την συνάντηση δηλώνοντας ότι «έχω δουλειά, μέσα όλα είναι ήρεμα».

Ο Αλαφούζος είχε ενημερώσει οτι θα παραμείνει για λιγο στη συνάντηση λόγω σημαντικής υποχρέωσης. η αποχώρησή του δεν σχετίζεται με οτιδήποτε συμβαίνει στην αίθουσα. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να εκπροσωπείται από τον αντιπρόεδρό του, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Η τελική σύνθεση της συνάντησης:

Πρόεδρος ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος

Εκτελεστικός Διευθυντής ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης

Πρόεδρος ΚΕΔ Στίβεν Μπένετ

ΑΕΚ

Δημήτρης Μελισσανίδης

Γιώργος Κοσμάς

Άρης

Παναγιώτης Μπιλίρης

Βόλος

Αχιλλέας Μπέος

Μανόλης Παναγιωτόπουλος

Ολυμπιακός

Βαγγέλης Μαρινάκης

Κώστας Καραπαπάς

Παναθηναϊκός

Γιάννης Αλαφούζος

Λεωνίδας Μπουτσικάρης

ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης (διαδικτυακά)

Μάκης Γκαγκάτσης

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΕΠΟ – Αποχώρηση Αλαφούζου από την συνάντηση των μεγαλοϊδιοκτητών “,”description”:”ΕΠΟ – Αποχώρηση Αλαφούζου από την συνάντηση των μεγαλοϊδιοκτητών “,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icGg5MXQ3ZXUycXAvMjAyMy8wMy8yNy8xMC8yNV8wM182NDIxNmVmZjE2NjEwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT14S”,”uploadDate”:”2023-03-27T10:25:30.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crh391talr9l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο