fbpx

Ελλάδα Κ19 – Σλοβακία Κ19 1-1: Ισοπαλία και ισοβαθμία στον πέμπτο όμιλο

Ελλάδα Κ19 – Σλοβακία Κ19 1-1: Ισοπαλία και ισοβαθμία στον πέμπτο όμιλο

Τους τέσσερις βαθμούς έφτασε η Ελλάδα Κ19 στον πέμπτο όμιλο μετά την ισοπαλία με την Σλοβακία για τα προκριματικά του Euro.

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο στα δύο , χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να μπορέσετε να να κάνει το κάτι παραπάνω και βρέθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Σλοβακία ανέβασε στροφές και έπιασε την άμυνα της Ελλάδας στο ύπνο κάνοντας το 0-1 με τον Γκάιντος στο 50′.

Η Εθνική Ελλάδας αντέδρασε γρήγορα και πήρε πρωτοβουλίες, έβαλε την μπάλα κάτω και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Κούτσια στο 61ο λεπτό του αγώνα.

Το ματς έμεινε έτσι μέχρι την λήξη και έτσι οι δύο ομάδες ήρθαν σε ισοβαθμία με τέσσερις πόντους.

Γκολ: Γκάιντος 50′ , Κούτσιας 61′

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Κεραμίτσης, Τασιούρας, Καλογερόπουλος, Τσίκος (65′ Σμυρλής), Κυριόπουλος (65′ Γκούμας), Συμεωνίδης, Κωττάς (65′ Σταυρόπουλος), Τζίμας (74 Σπυράκος), Κούτσιας (88′ Γκολφίνος).

Σλοβακία (Στάνισλαβ Μάτσεκ): Χρντίνα, Σβομπόντα, Μπαγκίν, Μισούντα, Κάχνιτς, Μουργκάς (94′ Οβσόνκα), Γκαίντος (84′ Ρίζνιτς), Μάριο Σάουερ (74’Γιάβορτσεκ), Λέο Σάουερ (84′ Μαρτσέλι), Μίσοβιτς (74′ Ούραντνικ), Γκρίγκερ.

Βαθμολογία:
Ελλάδα: 4
Σλοβακία: 4
Ιρλανδία 3
Εσθονία: 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο