fbpx

Ρονάλντο: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι πέρασα μια άσχημη περίοδο για την καριέρα μου»

Ρονάλντο: «Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι πέρασα μια άσχημη περίοδο για την καριέρα μου»

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή του βουνού, πολλές φορές δεν βλέπεις τι υπάρχει από κάτω σου. Έγινα καλύτερος άνθρωπος μετά από τα όσα πέρασα τους τελευταίους μήνες.

Πέρασα μια άσχημη περίοδο για την καριέρα μου, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ. Αλλά η ζωή συνεχίζεται και όλα αυτά υπήρξαν μέρος της βελτίωσής μου.

Πιστεύω ότι όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Όταν βρίσκεσαι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, βλέπεις ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σου».

Ενώ για την κλήση του στην εθνική Πορτογαλίας είπε:

«Αισθάνομαι πολύ καλά και για αυτό βρίσκομαι εδώ. Αλλιώς δεν θα είχα κληθεί. Πλέον, παίζω στη Σαουδική Αραβία και δεν θα πω ψέματα, δεν είναι η Premier League, αλλά πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που με έχει εκπλήξει.

Οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και οι ξένοι ποδοσφαιριστές δίνουν ποιότητα. Αν συνεχίσει έτσι, σε λίγα χρόνια θα είναι το 5ο ή το 6ο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Είμαστε χαρούμενοι με την έλευση του Μαρτίνεζ, οι προπονήσεις είναι πολύ δυναμικές, υπάρχει νέος αέρας και νέες ιδέες. Μετά από τόσα χρόνια ήταν μια καλή αλλαγή και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και αυτή η νέα ομάδα θα καταφέρει πολλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο