Ποδόσφαιρο Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

«Με την καλύτερη ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό»

«Με την καλύτερη ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Την απόφαση να παρατάξουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στην αυριανή αναμέτρηση (19/3, 17:30) με τον Ολυμπιακό πήραν στον Βόλο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως έπειτα από απόφαση της διοίκησης, του προπονητή αλλά και των παικτών, η ομάδα δε θα κατέβει να παίξει με νεαρούς παίκτες, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της».

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο

Video Ποδόσφαιρο

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.