fbpx

Με αυτούς κατεβαίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο (pic)

Με αυτούς κατεβαίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο (pic)

Χωρίς τους τιμωρημένους Χουάγκ, Μπιέλ και τον τραυματία Εμβιλά η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε μετά από καιρό ο Γκάρι Ροντρίγκεζ που είχε θέματα τραυματισμών αλλά και ο Μπουτούτσι που έχει να αγωνιστεί από το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Πάντως άλλα θέματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για τον Ολυμπιακό που πηγαίνει στο Πανθεσσαλικό με στόχο τη νίκη ώστε να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (19/3, 17:30) εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τα Stoiximan Super League Playoffs.
Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (18/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο