fbpx

Γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A ο Ιμπραΐμοβιτς! (vid)

Γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A ο Ιμπραΐμοβιτς! (vid)

Ο γηραιότερος παίκτης που σκοράρει στη Serie A έγινε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τη Μίλαν απέναντι στην Ουντινέζε.

Στο πρώτο του ματς που ξεκίνησε βασικός στη φετινή σεζόν, σε ηλικία 41 ετών και 166 ημερών ο Ζλάταν ευστόχησε σε πέναλτι και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, χρειάστηκε να εκτελέσει δυο φορές φορές για να φτάσει σε αυτό το ρεκόρ, αφού από τον διαιτητή δόθηκε επανάληψη, καθώς παίκτης της Ουντινέζε είχε μπει στην περιοχή πριν από την εκτέλεση. Το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη και η Ουντινέζε προηγείται με 3-1.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A ο Ιμπραίμοβιτς!”,”description”:”Ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι μετά από επανάληψη στην εκτέλεση”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wMy8xOC8yMS8xN181MF82NDE2MmE3ZWRiZWRhLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M53S”,”uploadDate”:”2023-03-18T20:55:35.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cr9t3kehpnox”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο