fbpx

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Έβαλαν δύσκολα στους Νικαιώτες οι γηπεδούχοι

Ατρόμητος – Ιωνικός 2-0: Έβαλαν δύσκολα στους Νικαιώτες οι γηπεδούχοι

Ο Ατρόμητος με δυο γκολ έριξε τον Ιωνικό στην τελευταία θέση και τον έβαλε σε μπελάδες ενόψει της δύσκολης συνέχειας των playout, αφού μετά το 2-0 η ομάδα της Νίκαιας βλέπει τη Λαμία και τον Λεβαδειακό να ξεφεύγουν ελάχιστα.

Το ματς:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, αφού ήθελαν πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης και ανέβασαν από νωρίς τον ρυθμό, περιορίζοντας τον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες όμως, ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Καμαρά και έφεραν τον Ιωνικό σε μειονεκτική θέση.

Οι Νικαιώτες ανέβασαν στροφές αφού είδαν τον Ατρόμητο να έχει πάρει μπροστά αλλά οι επιθετικές τους ενέργειες δεν είχαν αποτέλεσμα με το ημίχρονο να λήγει 1-0.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός μπήκε με το μυαλό συγκεντρωμένο στο πως να σπάσει την άμυνα του Ατρομήτου και συνεχώς επιχειρούσε σουτ ώστε να βρει κάποιο γκολ.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το υπέρ τους σκορ χωρίς να έχουν την ίδια επιθετική ανάπτυξη όπως τελείωσαν το πρώτο μέρος.

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης αν και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο τέλος δέχτηκε ακόμη ένα τέρμα (Έρλινγκμαρκ 90′) και έφυγε από το Περιστέρι με άδεια χέρια, μένοντας στη βαθμολογία τελευταίος, κάτω από Λαμία (20β) και Λεβαδειακό (18β). Πρώτος με 32 πόντους στη διαδικασία των πλέι άουτ ο Ατρόμητος.

Γκολ : Καμαρά 19′, Έρλινγκμαρκ 90′

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσριντά, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Ρομαό, Σόουζα, Μύγας, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά, Λοβέρα, Μάντζης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο