fbpx

Αστέρας Τρ. – Παναιτωλικός 2-1: Τρίποντο με γκολ στο 90′

Αστέρας Τρ. – Παναιτωλικός 2-1: Τρίποντο με γκολ στο 90′

Με γκολ του Άλβαρες στο 90′ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League.

Με τις δύο ομάδες να μην έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, το ματς ξεκίνησε σε πολυ χαμηλό τέμπο. Είναι χαρακτηριστικό πως στη πρώτη μισή ώρα, το μόνο άξιο αναφοράς ήταν η κίτρινη κάρτα στον Χουάνπι…

Τελικά στο 33′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μέσω VAR όταν ο Ανέστης στην έξοδο του στον αέρα έπεσε πάνω στον Καστάνο και τον γκρέμισε. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 ο Μπαράλες στο 34’…

Στο β’ ημίχρονο ο Παναιτωλικός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και ισοφάρισε στο 50′. Από ωραίο συνδυασμό Ντουάρτε- Πέδρο-Κολοβού, ο τελευταίος έκανε το 1-1, σε μια φάση που ελέγχθηκε από το VAR.

Το ματς βάδιζε χωρίς πολλές συγκινήσεις στην ισοπαλία, όμως στο 90′ ο Αλβάρες είχε διαφορετική άποψη, σόκαρε τους φιλοξενούμενους και με δυνατό σουτ χάρισε τη νίκη στον Αστέρα (2-1).

Ο διαιτητής Τσιμεντερίδης “κιτρίνισε” τους Χουάνπι, Ανέστη, Μλάντεν, Αλβαρες, Κολοβό.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνο, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ (84′ Προύντζος), Μουνάφο, Ριέρα (45′ Τιλίκα), Σίτο (68′ Ζουγκλής), Μπερτόγλιο (84′ Γκαρντάφσκι), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μαλής, Λάρσον, Μλάντεν, Κολοβός (88′ Μόρσεϊ), Χουάνπι (64′ Ντίας), Ντουάρτε, Σενγκέλια (64′ Νοσίρου), Πέδρο (74′ Καρέλης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο