fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ 1-0: «Καθάρισε» ο Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ 1-0: «Καθάρισε» ο Μπενζεμά

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 1-0, χάρη σε γκολ του Καρίμ Μπενζεμά και έκανε το 2/2 κόντρα στην Λίβερπουλ και πήρε άνετη πρόκριση.

Εξάλλου η Ρεάλ είχε καθαρίσει την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ από το πρώτο παιχνίδι επικρατώντας με 5-2 και συνολικό σκορ 6-2.

Το ματς

Στο 7’ ο Σαλάχ τροφοδότησε τον Νούνιες, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρτουά. Στο 9’ λάθος του Άρνολντ, ο Μπενζεμά έκλεψε, πάσαρε στον Βινίσιους αλλά το γύρισμα του Βραζιλιάνου έδιωξε ο Μίλνερ.

Στο 13’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα, ο Βινίσιους έδωσε εξαιρετική πάσα στον Μπενζεμά, ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ και η ευκαιρία χάθηκε.

Στο επόμενο λεπτό η Ρεάλ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως το κοντινό πλασέ του Βινίσιους απέκρουσε ο Αλισον.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο 18’ ο Σαλάχ γύρισε στον Ζότα που από πλεονακτική θέση έκανε κάκιστο τελείωμα.

Στο 20’ η βασίλισσα είχε δοκάρι μετά από σουτ του Καμαβινγκά, ενώ στο 33’ ο Κουρτουά απέκρουσε το πλασέ του Νούνιες. Στο 36’ ο Βέλγος πραγματοποίησε νέα εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Χάκπο.

Έδωσε τη λύση ο Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά στο 69’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Κάτι που τελικά έκανε εννιά λεπτά μετά (78’) για το 1-0 των «μερένχες».

Γκολ: Μπενζεμά 78

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Οι αρχικές συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μόντριτς, Καμαβινγκά, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Λίβερπουλ: Αλισον, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Αλεξάντερ – Αρνολντ, Χάπκο, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Σαλάχ, Ζότα, Νούνιες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο