fbpx

«Βόμβα» στη Super League: Ο Παναθηναϊκός έκλεψε τον Μαντσίνι από τον Ολυμπιακό με… αστρονομικό ποσό – Διαψεύδει η ΠΑΕ

«Βόμβα» στη Super League: Ο Παναθηναϊκός έκλεψε τον Μαντσίνι από τον Ολυμπιακό με… αστρονομικό ποσό – Διαψεύδει η ΠΑΕ

Σε μια «αρπαγή» άλλων εποχών, ο Παναθηναϊκός υπό άκρα μυστικότητα «έκλεψε» τον Μαντσίνι μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού, με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ!

Σπουδαία μεταγραφή για το «Τριφύλλι» που ενισχύεται σημαντικά στην επιθετική γραμμή, αποκτώντας τον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη!

Ο Ιταλός ήταν ξένο σώμα από τον Άρη και ο Ολυμπιακός είχε σπεύσει πρώτος να τον «κλείσει». Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός σε μια κίνηση εντυπωσιασμού αλλά και ουσίας, κατάφερε να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια των «ερυθρόλευκων».

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών ανέρχεται στα 2,1 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το «dikisports.blogspot.com».

Οι «πράσινοι» είχαν τεράστιο πρόβλημα στα άκρα αλλά και συνολικά σε ποσοτικές και ποιοτικές δυσκολίες και με τη μεταγραφή του Μαντσίνι ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν έτοιμο παίκτη, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μαντσίνι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων εβδομάδων, βρισκόταν «μια ανάσα» από τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, ο Ιταλός αρνήθηκε να παίξει με τα «ερυθρόλευκα», με τον Παναθηναϊκό να δείχνει τα γρήγορα αντανακλαστικά του, κάνοντας το «κόλπο-γκρόσο».

Η πρώτη αντίδραση της «πράσινης» ΠΑΕ ήταν να διαψεύσει την συμφωνία, ωστόσο θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες ποια θα είναι η τελική έκβαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο