fbpx

Σάντος: «Η Νότια Κορέα μας προειδοποίησε»

Σάντος: «Η Νότια Κορέα μας προειδοποίησε»

Η Πορτογαλία έχασε τη συγκέντρωσή της απέναντι στη Νότια Κορέα και το πλήρωσε σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος ο οποίος αναφέρθηκε και στην αλλαγή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Γνωρίζαμε ότι η Ν. Κορέα ήταν μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Οι παίκτες της παρέμειναν στο παιχνίδι. Δοκιμάσαμε πολλές στρατηγικές για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις τους. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες μόνοι μας και προσπαθήσαμε να εξουδετερώσουμε τους Κορεάτες. Προς τέλος χάσαμε την οργάνωσή μας, η Ν. Κορέα έλεγχε καλύτερα το παιχνίδι, χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε ένα γκολ στην αντεπίθεση. Αυτό μπορεί να συμβεί» ανέφερε αρχικά ο Σάντος και συνέχισε:

«Είμαστε στενοχωρημένοι. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο, αλλά θέλαμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλύτερα για να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, αλλά αυτή ήταν μια… προειδοποίηση. Δεν λειτούργησε άσχημα μόνο ένα πράγμα, αλλά πολλά διαφορετικά».

Για τον θυμό του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο ήταν θυμωμένος την ώρα της αλλαγής του, με έναν παίκτη από τη Νότια Κορέα, ο οποίος τον πρόσβαλε και του έλεγε να φύγει από το γήπεδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο