fbpx

«O Πάουλο Μπέντο τα αξίζει όλα αυτά»

«O Πάουλο Μπέντο τα αξίζει όλα αυτά»

Περιχαρής για τη νίκη της Νότιας Κορέας επί της Πορτογαλίας και την πρόκριση στη επόμενη φάση, δήλωσε ο Σέρχιο Κόστα, βοηθός του Πάουλο Μπέντο.

Ο Μπέντο παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα καθότι τιμωρημένος, με τον Κόστα να δηλώνει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το αξίζαμε για όλα όσα κάναμε στα τρία παιχνίδια. Το αποτέλεσμα με την Γκάνα (σ.σ. ήττα 3-2) ήταν τρομερά άδικο. Με την Ουρουγουάη (0-0) αγωνιστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο και απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Πορτογαλία, γεμάτη παίκτες αξίας, οργανωμένη και δυνατή, καταφέραμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς και να πετύχουμε αυτό που ήταν ο μεγάλος στόχος μας».

Για τη συνέχεια: «Ο μίστερ Πάουλο Μπέντο τα αξίζει όλα αυτά. Δεν ελέγχουμε τα αποτελέσματα των άλλων. Στα 90 λεπτά που παίζουμε έχουμε τον έλεγχο του τι κάνουμε εμείς. Υποφέραμε πολύ όλοι μαζί, μέχρι να τελειώσει το άλλο ματς. Θα πανηγυρίσουμε και θα ξεκουραστούμε λίγο, αργότερα θα δούμε τον πιθανό αντίπαλό μας. Μετά θα προετοιμαστούμε με τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζοντας το δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και προσαρμόζοντας πάνω σ’ αυτά τα δικά μας αγωνιστικά χαρακτηριστικά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο