fbpx

Τι συμβαίνει με Πασχαλάκη και Ολυμπιακό

Τι συμβαίνει με Πασχαλάκη και Ολυμπιακό

«Φουντώνει» η φημολογία για το DEAL ανάμεσα σε Πασχαλάκη και Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, αλλά ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί το deal. Ουσιαστικά, μετά από έναν μήνα και ακόμα «κολλάει».

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει το που σκαλώνει το θέμα της απόκτησής του. Στο γεγονός πως Μίτσελ και Ανιγκό δεν έχουν πεισθεί ακόμα πως είναι απαραίτητος.

Ουσιαστικά, είναι 26 Σεπτεμβρίου και ακόμη κυκλοφορεί ως free agent. Αν και πέρυσι έκανε 55 ολάκερα ματς κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, κρατώντας σε 20 περιπτώσεις το μηδέν.

Από την πρώτη στιγμή της αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ το όνομα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Ασχέτως ή μη, η ιστορία έχει διατηρηθεί πάνω από 3 μήνες. Κοινώς, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Γιατί δεν ανακοινώνεται από τον Ολυμπιακό

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε διαρρεύσει ακόμα και το συμβόλαιο του. Συγκεκριμένα, πηγές κάνουν λόγο για διετές συμβόλαιο με 300 χιλιάρικα ετησίως (σ.σ.: 50% κάτω σε σχέση με το αντίστοιχο του ΠΑΟΚ) plus μπόνους. Οι ενδείξεις ήταν τέτοιες που η κλήση του στην Εθνική συνδέθηκε άρρηκτα με αυτό το σενάριο.

Και μάλιστα δεν ήταν λίγοι που είχαν υιοθετήσει πως την επομένη του αγώνα με την Αρη και την αποχώρηση του Κάρλος Κορμπεράν θα γινόταν και η ανακοίνωση του περιβόητου deal. Ωστόσο, «κόλλησε» ξανά η υπόθεση. Πού; Στους Μίτσελ και Ανιγκό ο ρόλος του οποίου είναι αναβαθμισμένος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Ουσιαστικά, στα δύο πρόσωπα που πλέον έχουν αναλάβει το κομμάτι των αγωνιστικών αποφάσεων σε συνδυασμό με την παρουσία του Τζολάκη που το club δε θέλει να τον «κάψει» στη διαδικασία του development.

Αμφότεροι δεν είναι 100% σίγουροι για την χρησιμότητα της απόκτησης του Πασχαλάκη, έστω και αν είναι Νο1 και ο Βατσλίκ δεν «πατάει» καλά φέτος, την ίδια στιγμή που έχουν στο μυαλό τους να «κόψουν» 10 ποδοσφαιριστές.

Όπως φαίνεται, φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο να σημειωθεί ανατροπή και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να μείνει χωρίς ομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο